grunden är lagd

Grunden till min nya verkstad är gjuten, efter att armering och kross var iordning fick jag betongen i torsdags. Håkan Floberg hjälpte mej samt min granne Leif, Håkan som efter en arbetsplatsolycka försöker att kämpa sej tillbaka fick bli bas, han skötte glätterskivan så jag fick kanonfint golv, rev formen idag så nu är det bara att fortsätta.










Idag var vi i Nasco och besökte Opelmuseet i Norra Lundby, Inge som driver detta privat är en fantastisk man, han drev tre gårdar körde lastbil och samlade bilar sov bara en tre timmar per natt, är sjuttio år och  lika entusiastisk fortfarande.




inget bloggat bara jobbat

Har inte bloggat på ett tag , men det beror på att jag jobbat mera. Avgassystemet till 57:an är klart svetsat trösklarna också Björklund hann lacka i veckan som varit så nu är 57:an ganska bra iordning, vi var ute en sväng i lördagskväll och åkte men ljudet får jag  väl böter på så småningom men det får man väl ta då. Samtidigt börjar garaget sakta växa upp ur jorden, hoppas att kunna gjuta bottenplattan i veckan, han med att kolla lite på Dodgen också för den ska besiktigas på onsdag







RSS 2.0