Leksaker jag önskade mej som barn?

För några veckor sedan satt jag och lellen (Roger) och diskuterade om leksaker vi inte haft som barn, då kom vi fram till att vi inte haft någon ångmaskin, vi kollade lite på tradera men så var det inte mer prat om detta. I lördags när var vi hos Roger o Helen då kom han med två kartonger, han hade köpt två ångmaskiner på tradera, jag fick en, med var också metatabletter som Helen fixat. Det blev lite mekande men efter en stund så hade vi fått fart på bägge ångmaskinerna, så nu är vi på jakt efter tillbehör till dessa. Men nu har jag en ÅNGMASKIN som jag önskat i 50 år, mitt barnbarn Linus var bara lite impad men hans pappa hade ju en som han hade provkört. Har varit ganska flitig sista veckan OSB-skivor är uppsatta och hälften av gipsskivorna också, men det går ganska bra att vara inomhus dom här sista dagarna för det regnar mest hela tiden.


info

Har inte varit så flitig med bloggen, men det beror på att jag försöker att få färdigt min verkstad. Har isolerat  och börjat att sätta skivor, beställt en värmepump för det ska vara varmt och härligt att vara i verkstan.  En dag för några veckor sedan ringde en kille från Östergötland som hette Lars, han hade köpt en Imperial 54 på Ebay exakt samma som jag håller på med.  En dag så mailade han lite bilder när han fick hem bilen, röd med vitt tak 2dörrars coupe samma utrustning som min men i ett mycket bättre skick, så det blir nog att åka på studieresa till Östergötland.  Imperial club är en sida som jag kikar på ibland där hittade jag en bilskrot med bara gamla bilar, den låg i en stad som heter Rapid City i Soth Dakota där har jag och Carina bott en natt utan att jag visste om denna skrot.

Var och kollade på Jens Dodge 53

Isoleringen höll på att ta livet av mej, beg isolering som var torr som fnöske det rök så jag trodde att jag skulle kvävas och så kliade det lite.

Se upp i trafiken Carina provkör en lastbil!!!

 

 

Uffe var här och grävde in elkabeln häromkvällen.Här är några bilder från Rapid city

 

 


RSS 2.0