PACKNINGAR ÄR BESVÄRLIGT.

Skulle byta lite packningar i styrsevon som jag köpt på ebay, dom passade inte såklart rätt innerdiameter och tjocklek men fel ytterdiameter, fattades några mm. Träffade grabbarna på AM  teknik det fixar visa Tom, vi svarvar en liten distanhylsa så passar det nog. Får hylsan  i nästa vecka, passadepå att lämna dom sista bromsrören på bromservice så dom kan göra nya.Har rivet ett gammalt garage för att bygga en verkstadsplats, bara vänta på att tjälen släpper så jag kan börja gräva. Måste lägga in lite Oldies but goldies, man blir bara på så bra humör när man lyssnar dessa gamla klipp.


Lite nostalgiTugnt!!!!!!!!!!!!!!

Tänkte att jag skulle montera packningar jag fick från USA för någon vecka sedan, dom passade inte såklart, var i Bankeryd för att kolla med dom förra veckan , han ringde idag för att tala om att dom inte hade något som passade dom heller. Men dom kan nog nytillverka fast till ett helt annat pris.  Det var därför det går tugnt just nu, jag lägger in lite bra musik  i stället så går blir det lite lättare.
MERA EDDIE                     jag gillar dessa gamla livespelningar.!!


MERA ROCK
mera

"skogstokig"

Idag höll jag på att bryta ihop fullständigt, är på väg hem från Karlsborg stannar vid Statiol i Hjo för spolarvätskan är slut, kör fram till tappen slår i ett par flaskor spolarvätska springer in på tappen för att betala med mitt statiolkort, då säger expediten vi tar inte statiolkort, men va fan är detta frågar jag lätt irriterad, detta är ingen statiol säger damen i kassan, är du dum i "huvet" frågar jag det står ju för hellvete statiol överallt här ute. Detta är en Frendobutik säger hon lite syrligt det bara pumparna som är statiol!! Men hur faen vet jag vad som är vad skriker jag, jag har bara två statiolkort samt ett spärrat bankort, hur ska jag betala, nu såg hon lite snällare ut. Jag lyckades skrapa ihop 35 kroner för spolarvätskan i allafall, men nu vet jag  att man måste ha två kort i fortsättningen. Efter detta åkte jag till en firma i Bankeryd som vet hur man behandlar sin kunder,dom kollade på en gammal packning jag hade med, tittade i en tabell och fixar fram den på några dagar, tur att det finns såna butiker så min puls gick ner.
. 
Han är en av mina stora favoriter.nr.1


 Utan denne man hade det inte blivit någon rockmusik.

RSS 2.0