DET GÅR FRAMÅT

Det går framåt med bygget, har gjort färdigt takstolarna idag hade som mål att göra två styck varje kväll när jag var hemma. Förra helgen var det mycket på gång, bytte till den nya förgasaren på 57an,  motorn bara vrålade när dom bakre portarna öppnade, var ingen miljöbil precis, men fick inte motorn att gå på tomgång, så det var bara att byta till den gamla förgasaren igen.   I lördags var vi på vuxendagis i Tibro, kolla på bilderna så förstår man.Hembygdsdagen i Balteryd är helt fantastisk samling av historiska gamla maskiner, det är kul att några bevarar både maskiner och kunnande.  Borgwardklubben hade träff samtidigt, dom bilarna kallades "hon dansade en sommar" berodde på att dom gick oftast inte längre än så. Men ändå fanns här ett 25-tal som var i ett helt otroligt skick.

DET GÅR SAKTA FRAMÅT

Försöker att hinna med lite varje kväll, men det är mycket som inkräktar på min fritid. Har kommet en bit, regelstommet är uppe, så nu ska det spikas takstolar, men denna helg är det bara för mycket. Torsdag är det familjerally i Nasco på kvällen är det cruising i Tibro. Ska vara ledig på fredag men är stand by ifall det kör ihop sig på jobbet, men tänkte att byta till en annan förgasare på chryslern, köpte en härom dagen hos Carlo endast 2500 kr. Måste också byta framdäck på chryslern. På fredag kväll är det tractorpulling i Lidköping, lördag är det Tibro motordag samt backtävling i Klevaliden, har även en grabb som fyller 34 år. Det blir nog inget snickat.


lite fats
Har inte hunnit blogga, men har varit på lite bus ändå. Cruisingen i Labbås var riktigt bra, men jag vet hur mycket jobb dom har lagt ner för att vi ska kunna ha en härlig kväll, heder åt dom som jobbade. Var på marknaden i Skövde i lördags, senare åkte vi till Mobacken för att kolla på Bonnaträff, fanns en del kul saker där. Idag var vi 3 bilar från Nasco och fikade i Tidaholm men det var ganska många andra bilar där.


 

RSS 2.0