Jag ligger inte på latsidan!
Det var ett tag sedan jag var inne på bloggen, men jag försöker att vara i garaget så mycket som möjligt. 
Mars månad är en lite jobbig en massa årsmöten i olika föreningar man är med i. Har flyttat ut Imperialen och kört in Chrysler 57: an för att montera nya avgassystem som jag köpt i lösa delar på Biltema. är lite mockel att komma runt växellådan och växellådsbalken, en orsak kan vara att jag  inte är riktigt byggd för att ligga under bilar numera, men det tar sej efterhand, fast några dämpare blir det inte fråga om rena tvåtums rör rakt igenom så jag kommer nog att höras.
TREVLIGA KAMRATER + FEST=HUVUDVÄRK

Igår var jag på tre 40årskalas samtidigt, både gamla och nya vänner,jättegod mat billig dricka och hög stämning. Idag är det rekriation som gäller, var med min granne i morse och lämnade en automatlåda till deras Edsel hos Pinocchio utanför Grästorp,tur var att jag behövde inte köra men var nog inget bra resesällskap för jag somnade gång på gång.  Men det är så att har man riktigt kul så tar det på krafterna. Måste visa ett klipp på en trimmad Hemi. 


Lite mek varje dag

Hann faktiskt skruva lite idag igen, var hos Kjell i "burna" på morron och han hade rätt kopparrör, för jag behövde en ny bränsleledning till vraket. Hann montera den när jag kom hem idag, så det blev lite gjort idag också.


väntar på vårvärme

 Har faktiskt mekat lite grand dom sista dagarna, måste få imperialen på hjul, monterade dom sista bromsrören idag, sen skulle jag montera bromstrummorna i fram men då får jag inte på dessa. Beror  nog på att det är nya bromsbackar som troligen är lite för tjocka, ska kolla med bromsservice ifall dom kan svarva upp trummorna 0,5 mm. Måste få in chryslern i garaget för att montera nytt avgassystem men det blir nog raka rör så det hörs när gubben kommer. Kan inte låta bli att lägga in liten film.

RSS 2.0