INGET ÄR SOM FÖRR??

  Förr såldes Saab och Chryslerbilar på ANA  saaben en pluttipluttbil chrysler lyxbilar, idag ägs saab av en lyxbilstillvekare som heter Koenigsegger och Chrysler ägs av Fiat.  Jag hittade en skärmmössa från förr???


Hittade lite andra bilder.denna bil hade stått på en skrot i 25 år. Vi blir bara lite rundare och goare med tiden. Greger Björklund Henrik Roger (Lellen) och jag i TibroDetta kort kunde man tro är från början av 60:talet, men är en vanlig tisdagskväll i Tidaholm.Detta var i lördagskväll på Ekåsen, jag och Nilsson har nog lite fulare eller fullare med åren?

DET GÅR SAKTA FRAMÅT

Förra helgen var jag i Ånnaboda på Classic motors träff, var inte lika stort som förr men många kul grejer fanns det.
Denna Fiat från 57 var sexsitsig 21,5 hk men den ser ut som den är bak och fram.

Vilken pampig front denna Hudson hade.

Har också fixat så att takstolarna är på plats, min granne Sylve var här men sin lastmaskin och lyfte upp takstolarn, så att jag och junior kunde sätta dom på plats.Var på motor i plantis utan kamera, lite synd för att br. Hjalmarsson hade en fantastisk motorcykel från 1925 som endast finns i ett ex. En man som jobbade på Scania byggde en egen motorcykel, fixade en egen motor och ram köpte en växellåda och moterade ihop grejerna helt enormt arbete, men startade gjorde den lätt, tyvärr inga bilder.

RSS 2.0