fina bilar trasiga bilar

Var och kollade på roddarnas träff på Ålleberg, imponerad av vilka byggen en del kan fixa, kolla bildena.

Nästa träff var motor i plantis en lokal träff med alla typer av motorfordon i hälig mijö.Sen är det midsommar skulle åka till Henån för att fira midommar med grabben och hans sambo för att fortsätta till Lysikils crusing på misommardagen, när jag provkörde chryslern hörde jag att den började knacka det blev bara värre så vi fick ta dodgen i stället, vad felet är vet jag inte men troligen en lyftare eller i värsta fall kamaxeln, men jag ska nog inte behöva lyfta ur motorn, för den tar ingen olja har bra oljetryck ryker inget. Blir spännande och se vad som hänt,det blir väl att nalla av semesterkassan som inte är så stor från början i år. Kom iallafall iväg och crusingen i Lysekil var rktigt bra , många läckra saker på stan

Taunusen är från 59 hade gått 7500 mil

arbete arbete arbete

Jag har bara jobbat den senaste tiden känns det, har inte varit i garaget på en månad, har fixat lite med 57: an efter besiktnig annars har det fungerat ganska bra. Har festat om ganska bra några helger också, då blir det heller inte så mycket gjort i garaget. Var på Powermeet i Nossebro i lördags varmt så inne i helvete så man låg mest i skuggan , men hittade renoveringsats för vattenpump till imperialen nos i orginalkartong för 200 kronor, nu var ju proplemet att jag lämnade min gamla vattenpump för 2 år sedan på renovering var och letade hos Niklas som killen heter i en stor trähäck efter min vattenpump, där låg många saker som väntar på rep, tror det var min pump jag hittade. Hann med att titta lite på Jokers träff i Tidaholm där fanns många märkliga byggen , kolla på bilderna.

Garaget

Nu är han som har den här bloggen för slarvig med att skriva så jag får väl hjälpa till lite. Det är inte bara renoveringsobjektet som det måste mekas med, nej även dom andra två bilarna måste hållas igång! Ja, inte gamla Sierran förståss! Den går ju som en klocka!! Det är väl inte värt att jag skryter för mycket för då stannar väl den, men jag tror att jag kan säga att jag litar lika mycket på att köra den som jag kör KIA.n. Nog om detta, här är det Saratogan som får lite översyn av mannen i huset inför besiktningen. Lite småfix som man brukar säga! Hur som helst så gick han igenom med endast ett par anmärkningar. Dom vågar väl inte annat på besiktningen i Tidaholm, Fredrik kan ju bli arvlös!
image33
Ser lite fundersam ut, är det på bilen eller verktygen? Kolla in den gamla PV;n i bakgrunden!

RSS 2.0