julklappar

Har fixat julklappar "enkelt" går bara in till Ingrid på Sani lämnar en lista hur många samt ålder, kom in dan före julafton svarar Ingrid, hämtade paketen idag, 9 damer i familjen, 2000 spänn fattigare men snappt och enkelt var det.  Men idag ordnade jag en paket till mej själv, fick ett tips om en firma i Bankeryd som hade det mesta i packningar och tätningar, har ju letat efter i packbox till bromsarna på Imperialen i flera månader, men löste det sej direkt, vi gör en sådan sa gubben på lagret men den kostar nog 100 spänn sa han , inget problem jag hade betalet 1000 om det behövts, får packningen om två veckor. Det var nära katastrof härom dagen, hade inte haft igång gamlebilarna sen i höstas, skulle starta dom i söndags började med Dodgen som startade efter efter några försök backade ut bilen, då såg jag att det blev ett streck efter bilen, stängde av och kollade, det rann bensin under bilen, öppnade motorhuven då var hela motorn dränkt av bensin. Råttjävlarna hade ätit av bensinslangen mellan filtret och förgasaren det bara pissade bensin konstigt nog tog det inte eld, fixade en ny slang så gick bilen som tåget igen. Öppnade Chryslern för att starta den då har råttdjävlarna varit inne och ätit hål i sätet, får nog lämna det till Britt-Mari i Tjällmo för rep.
Sätter in några bilder från Yellowstone.


pinoccio en livlina?

Imorgon ska jag på jobb i Grästorp måste ta chansen och besöka Morgan Olofsson även kallad "pinoccio", varför vet jag inte., men han är ett geni på automatlåder kanske han har en packning jag söker. Idag var jag en sväng i garaget har varit skitdålig på att jobba där den senaste tiden, jobbet tar för mycket kraft känns det, men jag pressade in hjullager i framtrummorna, men hade inga paxboxar vet inte var dom tagit vägen,fast jag var säker på att jag hade nya hemma,men när man inte mekar på länge så är det antingen minnet eller grejor som försvinner.
Måste visa några bilder från Las Vegas, denna bild är tagen mitt på dagen inomhus.
Man kan tro vi är i Egypten.

kört fast.

Har varken bloggat eller mekat, har kört fast på en reservdel till bromsservon. Boostern på imperialen har en lite knepig konstruktion, fattas en packning som har en udda storlek. men jag får leta vidare. Häromdagen gick jag upp på loftet ovanpå garaget fick en chock, ett kyl till en bil hade ramlat och spräckt bakrutan till Imperialen, vet inte hur jag ska ordna en ny ruta, men jag får väl kolla med Sjöberg i Skövde ifall han kan få fram en ny ruta. Jag vet att det finns en imperial som ska skrotas men han vill sälja bilen komplett. Förra fredagen var jag i "Holma" och kollade i  " Cyklapers" nya garage som han och hans grabbar hyrt, och där står drömbilen en Lincoln 57 två dörrars cupe, har inte vågat kolla om den är till salu, vicket djävla åk alltså, fattas väl bara hundra lakan sådär.Den här fanns till salu i USA

Jag hörde aldrig motorn igång, men jag antar att den har en härlig sång.

RSS 2.0